Let op: de bezorging van je bestelling kan langer duren. Bekijk je track en trace voor de laatste status van je bestelling.

Garagevloer Coating Gebruiksaanwijzing

  • Moeilijkheid four stars difficultylevel
  • Tijd nodig2 uur
Printen

Stap voor stap

  • 2 uur
  • Moeilijkheidfour stars difficultylevel

Lees zorgvuldig de uitgebreide voorzorgmaatregelen! Deze is te vinden in de pdf onder het kopje “Downloads”. Doe dit om problemen tegen te gaan.

1

Meng geen chips met de 2-componenten epoxy formule.

2

Giet de inhoud van Part B in het blik Part A en roer 3 minuten goed door. Laat het blik niet in het felle zonlicht staan.

3

Voor het aanbrengen eerst opnieuw goed doorroeren. OPGELET: Part A en Part B moeten worden gemengd als aangegeven.

4

Het mengsel moet binnen 2 uur na het mixen worden gebruikt (pot life). Deze tijd neemt af bij hogere temperaturen.

5

Na het mengen kunt u de coating gaan aanbrengen. Gebruik hiervoor een verfroller (bij voorkeur 2-componenten roller voor het beste resultaat) met een breedte van ca. 20 cm en verlengstok.

6

Breng gelijkmatig aan in een sectie van circa 1 x 1 meter zodat de gekleurde chips (flakes) gemakkelijk kunnen worden gestrooid op een zojuist gecoate sectie. Strooi de chips op het natte oppervlak. (NB: als u geen chips wilt kan deze stap worden overgeslagen. Het zal de prestatie van de coating niet beïnvloeden.)

7

Daarna onmiddellijk doorgaan met het coaten van de volgende sectie. (NB: de coating kan over de vers gestrooide chips aan de rand van de voorgaande sectie worden aangebracht; het is wel aan te bevelen om het project in zijn geheel in één keer af te maken, om kleur- en aanzetverschillen te voorkomen).

8

Slechts 1 laag coating is nodig.

9

Al het gereedschap na gebruik afwassen met warm water en een mild schoonmaakmiddel.

10

Niet gebruikt product laten uitharden in het blik en naar een verzamelpunt voor klein chemisch afval brengen.

11
Vragen? Bel ons op 073 - 5 999 305 (op werkdagen van 08:15 tot 16:45)
Tip!

Als u behang op Xtra Voorstrijk Vochtige Muren & Kelders gaat aanbrengen dan adviseren wij om textiellijm of lijm voor zwaar behang te gebruiken, de kans bestaat dat normale behanglijm kan loslaat op Xtra Voorstrijk Vochtige  Muren & Kelders.

Contact Alabastine
E-mail
info@alabastine.nl
Telefoon:
073-599 93 05
Maandag/vrijdag:
op werkdagen van 08:15 tot 16:45