Tegels & Voegen

Voor het beschermen, reinigen en repareren van tegels en voegen biedt Alabastine u vele producten die bekend staan om hun hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid.

Tegels
Voegen- en Tegelrand Reparatie: Voeg- en reparatiemiddel met een waterbestendige formule. Ook voor lijmen van tegels.

Tegelgrondverf (1 component): Laksysteem voor optimale hechting en de basis voor Alabastine Tegellak. Overschilderbaar met elke kleur en eenvoudig te verwerken.

Tegellak (1 component): Waterbestendig laksysteem voor een duurzame toplaag. Eenvoudig op kleur te brengen en te verwerken.

Tegelgrondverf (2 componenten): De beste tegelgrondverf voor elke situatie, speciaal voor bad en douche. Superieure hechting, kan zelfs op vloertegels.

Tegellak (2 componenten): Als enige tegellak bestand tegen heet water. Speciaal voor bad en douche. Kan zelfs op vloertegels gebruikt worden.

Super Tegelreiniger: Verwijdert hardnekkige kalkaanslag en cementsluiers. Ook geschikt voor sterk vervuilde oppervlakken. Sterk geconcentreerd en biologisch afbreekbaar, dus vriendelijk voor het milieu.

Voegen
Voegenfris Wit en Lichtgrijs: Voor eenvoudig omkleuren en opfrissen van de voegen tussen uw tegels.

Voegenbeschermer: Houdt voegen blijvend mooi, verkleurt niet. Voor langdurige bescherming van voegen tegen vocht, kalk en vuil.

Voegenreiniger: Verwijdert vuil en kalkaanslag. Deze sterk geconcentreerde, actieve gelformule helpt u om uw voegen snel te reinigen en ontvetten.

Voegen & Tegelrand Reparatie: Speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig repareren en vullen van voegen en het lijmen van kapotte of losse tegels.

Alabastine Voegenreparatie: Een speciaal reparatiemiddel voor buitenvoegen, inclusief kitpistool om snel en makkelijk aan te brengen. Gegarandeerd een supersterk resultaat!

Tip!

Voor het behangen op zuigende ondergronden kunt u ook deze Voorstrijk gebruiken. De muur neemt veel vocht uit de lijm en daardoor is het behang moeilijker aan te brengen. Voorstrijk voorkomt dit en er is minder kans op blazen.