Vandaag besteld, morgen in huis
Veilig betalen met iDeal of creditcard
Gratis bezorging boven €25

Vragen? Bel 073 – 599 93 05 of bekijk onze FAQ

Akzo Nobel

Tegels & Voegen

Voor het beschermen, reinigen en repareren van tegels en voegen biedt Alabastine u vele producten die bekend staan om hun hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid.

Tegels

Voegenreparatie: Voeg- en reparatiemiddel met een waterbestendige formule. Ook voor lijmen van tegels.

Tegelgrondverf (1 component): Laksysteem voor optimale hechting en de basis voor Alabastine Tegellak. Overschilderbaar met elke kleur en eenvoudig te verwerken.

Tegellak (1 component): Waterbestendig laksysteem voor een duurzame toplaag. Eenvoudig op kleur te brengen en te verwerken.

Warmwaterbestendige Tegelgrondverf (2 componenten): De beste tegelgrondverf voor elke situatie, speciaal voor bad en douche. Superieure hechting, kan zelfs op vloertegels.

Warmwaterbestendige Tegellak (2 componenten): Als enige tegellak bestand tegen heet water. Speciaal voor bad en douche. Kan zelfs op vloertegels gebruikt worden.

Super Krachtige Tegelreiniger: Verwijdert hardnekkige kalkaanslag en cementsluiers. Ook geschikt voor sterk vervuilde oppervlakken. Sterk geconcentreerd voor een schoon eindresultaat.

Voegen

Voegenfris Wit en Lichtgrijs: Voor eenvoudig omkleuren en opfrissen van de voegen tussen uw tegels.

Voegenbeschermer: Houdt voegen blijvend mooi, verkleurt niet. Voor langdurige bescherming van voegen tegen vocht, kalk en vuil.

Voegenreiniger: Verwijdert vuil en kalkaanslag. Deze sterk geconcentreerde, actieve gelformule helpt u om uw voegen snel te reinigen en ontvetten.

Alabastine Voegenreparatie: Een speciaal reparatiemiddel voor buitenvoegen, inclusief kitpistool om snel en makkelijk aan te brengen. Gegarandeerd een supersterk resultaat!