Verzending & retourneren

Verzending

De levertijd kan per product verschillen en is afhankelijk van de beschikbare voorraad. Mits op voorraad, wordt je bestelling doorgaans de eerst volgende werkdag verzonden.

Vragen of opmerkingen over je bestelling? Neem contact met ons op via onlineverkopen@akzonobel.com of via 071-3085021 onder vermelding van je referentienummer.

Je bestelling wordt gratis verzonden vanaf een orderwaarde van €25,-. Voor bestellingen met een totale orderwaarde onder €25,- wordt €4,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Tip!

Voor het schilderen eerst de plinten, kozijnen en stopcontacten afplakken en de vloer en meubels afdekken.Start eerst met het aanbrengen van de muurverf langs de kanten van het te schilderen oppervlak. Doe dit met een kwast of blokwitter in een baan van ongeveer 10 cm.Breng vervolgens de muurverf aan met een vachtroller. Doe dit eerst in horizontale richting over een breedte van ongeveer 1 meter. Daarna me de vachtroller van boven naar beneden werken voor een mooie egale kleur.Als het schilderwerk is voltooit direct het afplaktape verwijderen. Hiermee voorkomt u beschadigingen in de zojuist aangebrachte muurverf.

Contact Alabastine

E-mail
info@alabastine.nl
Telefoon:
073-599 93 05
Maandag/vrijdag:
op werkdagen van 08:15 tot 16:45