Vandaag besteld, morgen in huis
Veilig betalen met iDeal of creditcard
Gratis bezorging boven €25

Vragen? Bel 073 – 599 93 05 of bekijk onze FAQ

Akzo Nobel

Hout

Voor het bewerken van hout biedt Alabastine u vele producten op de volgende gebieden:

  • Reinigen
  • Verwijderen
  • Plamuren (tot 1 mm).
  • Vullen (tot 1 cm).
  • Repareren (tot 10 cm).
  • Houtrot.

Hout reinigen

Kwastenreiniger: Alabastine Kwastenreiniger maakt kwasten nog schoner en zachter.

MDF Reiniger: Hiermee verwijder je de MDF waslaag in 1 keer. Dankzij de sterke en handige doekjes heb je geen geklieder.

Verfreiniger: Alabastine Verfreiniger is een speciaal product dat  effectiever is dan ammonia ter voorbereiding op nieuw schilderwerk.

Hout verf verwijderen

Super Afbijt: Alabastine Superafbijt verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex.

Extra Krachtige Super Afbijt: Met de Super Afbijt Extra Krachtig van Alabastine kunt u snel en grondig alle verfsoorten, vernissen en latex verwijderen

Ultra Afbijt: Met de Alabastine Ultra Afbijt kunt u snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex verwijderen, zowel binnen als buiten. Door de unieke DRY-TEC technologie worden de v       verflagen opgelicht van de ondergrond en wordt een droge

Super Vloerlijmafbijt:  Alabastine Super Vloerlijmafbijt is een krachtige, snelwerkende verwijderaar van lijmresten bij vloer- en wandbekleding. Het verwijdert lijmresten op zowel houten als    steen onderegronden.

Hout plamuren

Lakplamuur: Professionele kwaliteit. Spiegelglad af te werken. Voor geschilderd en gegrond hout. Overschilderbaar met elke verf. Voor binnen en buiten.

Snelplamuur: Sneldrogend. In 30 minuten. Overschilderbaar. Voor schilderwerk ouder dan een half jaar. Ook voor metaal en polyester. Overschilderbaar met elke verf. Voor binnen en buiten.

Houtplamuur Universeel: Milieuvriendelijk. Voor geschilderd en niet geschilderd hout. Makkelijk te verwerken. Overschilderbaar met elke verf. Voor binnen en buiten.

Hout vullen

Hout Vuller: Voor gaten en kieren in alle houtsoorten. Sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf. Voor binnen.

Hout Vuller (koker): Vult scheuren en naden in alle houtsoorten. Sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf.

Houtkit Flexibel: Met de Albastine Houtkit Flexibel kunt u werkende kieren en naden bij kozijnen, deuren, afdeklatten en trappen kitten.

Kneedbaar Hout: Repareert kleine scheurtjes en gaatjes in hout in de juiste kleur. Kleuren zijn onderling mengbaar. Binnen en buiten toepasbaar.

MDF Vuller: Alabastine MDF Vuller is het enige vulmiddel dat na aflakken onzichtbaar is. Hiermee bieden we je altijd een spiegelglad eindresultaat.

Quick and Easy Houtkit Fexibel: Met Quick & Easy Houtkit kun je snel en makkelijk een kitnaad aanbrengen. Geen kitpistool meer nodig!

SOS Vuller: Voor het in één keer vullen van kleine gaatjes, nerven en beschadigingen.

Stopverf Naturel: Met Alabastine Stopverf Naturel kun je heel eenvoudig houten, betonnen en metalen sponningen vullen.

Supersterke Houtvuller: Voor reparaties die veel belasting krijgen is er Supersterk Vuller (bijvoorbeeld reparatie op traptrede). Sterk als staal.

 

 

 

Laminaat Vuller: Repareert gaatjes en krasjes in laminaat zo onzichtbaar en kleurecht mogelijk. Verkrijgbaar in 6 kleuren die onderling mengbaar zijn.

Laminaat Spatel:

Hout repareren

Houtreparatie: Repareert beschadigd hout duurzaam. Ideaal voor het ijzersterk repareren van scheuren, beschadigingen, afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren en meubels. Heeft alle eigenschappen van hout, krimpt niet en is ijzersterk.

Sneldrogende Houtreparatie: Voor snel repareren van beschadigd en verrot hout. In 30 minuten droog zonder te krimpen.

Houtrot

 

Extra Allesvuller Hout:  Alabastine Extra Allesvuller is multifunctioneel vulmiddel. Het vult zowel grove nerven als kleine en grote gaten in alle houten ondergronden.

Houtrot Impregneer: Voor het versterken van zacht en door houtrot aangetast hout. Dringt diep in, maakt zacht hout weer hard.

Houtrot Vuller: Professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout. Uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar en zeer makkelijk te verwerken. Lukt altijd! Ook verkrijgbaar in een sneldrogende variant.

Hout Plamuurmes: Het Alabastine Hout Plamuurmes is perfect geschikt voor repareren van beschadigingen en gaten in hout. Met de schuine ‘Engelse’ vorm van het blad zorgt het voor een gladder eindresultaat.

Houtrot Impregneer Professioneel HoutrotImpregneer Professioneel zorgt voor een perfecte voorbehandeling voordat je een beschadiging gaat vullen met Alabastine Houtrotvuller Professioneel.

Houtrot Vuller ProfessioneelMet Houtrotvuller Professioneel repareer je duurzaam alle beschadigingen door houtrot aan houten ondergronden zoals kozijnen, deuren, dorpels, tuinhuisjes.

Houtrot Reparatieset:  De Houtrot Reparatieset biedt je alles wat je nodig hebt voor een perfecte en duurzame reparatie van hout dat is beschadigd door houtrot.

Reparatieplaatjes:  De Alabastine Reparatieplaatjes maken het repareren van grotere beschadigingen eenvoudiger.

Sneldrogende Houtrot Vuller: Sneldrogend, na 20 minuten overschilderbaar. Vult en repareert verrot hout.