Hout

Voor het bewerken van hout biedt Alabastine u vele producten op de volgende gebieden:

  • Plamuren (tot 1 mm).
  • Vullen (tot 1 cm).
  • Repareren (tot 10 cm).
  • Houtrot.

Hout reinigen
Kwastenreiniger: Alabastine Kwastenreiniger maakt kwasten nog schoner en zachter.

MDF Reiniger: Hiermee verwijder je de MDF waslaag in 1 keer. Dankzij de sterke en handige doekjes heb je geen geklieder.

Verfreiniger: Alabastine Verfreiniger is een speciaal product dat  effectiever is dan ammonia ter voorbereiding op nieuw schilderwerk.

Hout verf verwijderen
Super Afbijt: Alabastine Superafbijt verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex.

Hout plamuren
Lakplamuur: Professionele kwaliteit. Spiegelglad af te werken. Voor geschilderd en gegrond hout. Overschilderbaar met elke verf. Voor binnen en buiten.

Snelplamuur: Sneldrogend. In 30 minuten. Overschilderbaar. Voor schilderwerk ouder dan een half jaar. Ook voor metaal en polyester. Overschilderbaar met elke verf. Voor binnen en buiten.

Houtplamuur Universeel: Milieuvriendelijk. Voor geschilderd en niet geschilderd hout. Makkelijk te verwerken. Overschilderbaar met elke verf. Voor binnen en buiten.

Hout vullen
Hout Vuller: Voor gaten en kieren in alle houtsoorten. Sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf. Voor binnen.

Hout Vuller (koker): Vult scheuren en naden in alle houtsoorten. Sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf.

Supersterk Vuller: Voor reparaties die veel belasting krijgen is er Supersterk Vuller (bijvoorbeeld reparatie op traptrede). Sterk als staal.

Kneedbaar Hout: Repareert kleine scheurtjes en gaatjes in hout in de juiste kleur. Kleuren zijn onderling mengbaar. Binnen en buiten toepasbaar.

Laminaat Vuller: Repareert gaatjes en krasjes in laminaat zo onzichtbaar en kleurecht mogelijk. Verkrijgbaar in 6 kleuren die onderling mengbaar zijn.

Hout repareren
Houtreparatie: Repareert beschadigd hout duurzaam. Ideaal voor het ijzersterk repareren van scheuren, beschadigingen, afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren en meubels. Heeft alle eigenschappen van hout, krimpt niet en is ijzersterk.

Sneldrogende Houtreparatie: Voor snel repareren van beschadigd en verrot hout. In 30 minuten droog zonder te krimpen.

Houtrot
Houtrot Stop: Voor het versterken van zacht en door houtrot aangetast hout. Dringt diep in, maakt zacht hout weer hard en voorkomt verdere aantasting.

Houtrot Vuller: Professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout. Uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar en zeer makkelijk te verwerken. Lukt altijd! Ook verkrijgbaar in een sneldrogende variant.

Sneldrogende Houtrot Vuller: Sneldrogend, na 20 minuten overschilderbaar. Vult en repareert verrot hout.