Steen

Voor het bewerken van steen biedt Alabastine u vele producten op de volgende gebieden:

  • Reinigen.
  • Vullen.
  • Egaliseren.
  • Voorstrijken.

 

Steen reinigen
Muurreiniger Concentraat: Voor een schone en vetvrije muur. Ook voor sierpleister.

Steen vullen
Sneldrogende Muurvuller: Voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds.

Muurvuller poeder: Voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds.

Muurvuller Grootverpakking Poeder: Voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren in wanden en plafonds tot 2 cm diep. Verpakt in emmer van 5 kg.

Muurvuller Pasta Grootverpakking Kant-en-klaar: Pasta voor het vullen en repareren van gaten en scheuren in wanden en plafonds tot 5 cm diep in één keer.

Grote Gaten Vuller Poeder: Voor het vullen van gaten tot 10 cm diep in één keer. Lichtgewicht, zakt niet uit en is superglad af te werken.

Allesvuller Kant-en-klaar: Voor het snel vullen van gaten tot 2 cm in vrijwel alle ondergronden. Kant-en-klaar in tube of pot.

Allesvuller Poeder: Voor het vullen van grotere gaten (2 tot 5 cm diep) in vrijwel alle ondergronden. Ook geschikt voor het zetten van hoeken en contactdozen.

Allesvuller Schuurvrij: Vult kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. Spiegelglad resultaat, zonder schuren. Overschilderbaar met acrylverf.

Steen egaliseren
MuurGlad Beschadigde muren en Cellenbeton: Voor het eenvoudig zelf glad maken van beschadigde wanden (bijvoorbeeld na behangverwijdering) en cellenbeton.

MuurGlad Structuurmuren en Glasvezelbehang: Voor het glad maken van gestructureerde muren, zoals structuurverf, sierpleister en granol.

Muuregaliseer Grootverpakking Poeder: Voor het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds (tot 3 mm in één keer) als voorbereiding voor schilder- of behangwerkzaamheden.

Muuregaliseer Pasta Grootverpakking Kant-en-klaar: Gebruiksklare pasta voor het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds tot 3 mm in één keer als voorbereiding voor schilder- of behangwerkzaamheden.

Steen voorstrijken
Voorstrijk Zuigende Ondergronden: Heft zuiging in ondergrond op bij spuitwerk, sierpleister en gipsplaten. Voorkomt aanzetten en kleurverschillen. Zorgt voor zuiniger verbruik van latex en structuurverf.

Voorstrijk Zuiging & Hechting concentraat: Geconcentreerd en daardoor speciaal geschikt voor extreem zuigende ondergronden. Verspuitbaar, 4x sneller dan met roller of kwast.

Voorstrijk Zuiging & hechting Kant-en-klaar: Verspuitbaar, 4x sneller dan met roller of kwast. Voorkomt aanzetten en kleurverschillen.

Voorstrijk Fixeer: Zet poederende lagen vast, verbetert hechting en voorkomt afbladderen.

Voorstrijk Vlekken: Isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds. Overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex.

Voorstrijk Vochtige Muren en Kelders: Voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. Na behandeling kan direct latex of behang worden aangebracht.

Rolbare voorstrijk Dekkend Wit: Witte basislaag voor betere dekking en hechting. Voorkomt kleurverschillen.

Rolbare Voorstrijk Structuurverf en Sierpleister: Vergemakkelijkt aanbrengen van structuurverf en sierpleister. Voorkomt kleur- en structuurverschillen.

Tip!

Reparatieplaatjes helpen je om grotere reparaties in hoeken in kozijnen en deuren makkelijk te maken. Voor het gebruik van de plaatjes eerste de folie verwijderen die op de plaatjes zit.

Contact Alabastine

E-mail
info@alabastine.nl
Telefoon:
073-599 93 05
Maandag/vrijdag:
op werkdagen van 08:15 tot 16:45