Vandaag besteld, morgen in huis
Veilig betalen met iDeal of creditcard
Gratis bezorging boven €25

Vragen? Bel 073 – 599 93 05 of bekijk onze FAQ

Akzo Nobel

Steen

Voor het bewerken van steen biedt Alabastine u vele producten op de volgende gebieden:

  • Reinigen.
  • Vullen.
  • Egaliseren.
  • Voorstrijken.
  • Muurverven.

 

Steen reinigen
Verfreiniger: Voor een schone en vetvrije muur, ook voor het reinigen van muurverven.

SierpleisterReinigt moeiteloos sierpleister en structuurondergronden.

Universele Ontvetter: Krachtige, geconcentreerde ontvetter en reiniger voor muren en plafonds.

Steen vullen
Sneldrogende Muurvuller: Voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds.

Muurvuller poeder: Voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds.

Grote Gaten Vuller Poeder: Voor het vullen van gaten tot 10 cm diep in één keer. Lichtgewicht, zakt niet uit en is superglad af te werken.

Allesvuller Kant-en-klaar: Voor het snel vullen van gaten tot 2 cm in vrijwel alle ondergronden. Kant-en-klaar in tube of pot.

Allesvuller Poeder: Voor het vullen van grotere gaten (2 tot 5 cm diep) in vrijwel alle ondergronden. Ook geschikt voor het zetten van hoeken en contactdozen.

Extra Allesvuller Steen: Vult kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. Spiegelglad resultaat, zonder schuren. Overschilderbaar met acrylverf.

Baksteen Reparatie: Scheuren en gaten in uw buitenmuur repareren? Alabastine helpt u graag naar een mooi eindresultaat met Baksteen Reparatie.

Buitenvoeg ReparatieDe voegen in je buitengevel eenvoudig, snel en duurzaam repareren met Alabastine Buitenvoeg Reparatie.

Gipsplaatvuller poeder of pasta: Alabastine Gipsplaatvuller is een vulmiddel waarmee je naden tussen gipsplaten en gaten in gipsplaten kunt vullen zonder tape.

Haarscheurvuller: Zoek je een vulmiddel dat de structuur van de ondergrond volgt? Alabastine Haarscheuren Vuller repareert de scheurtjes onzichtbaar.

Quick & Easy Bouwscheurvuller: Voor het snel en eenvoudig vullen van zet- en krimpscheuren in steen- en pleisterwerk met een handig spuitmechanisme.

S.O.S. Muurvuller: SOS Muurvuller voor het dichten van gaatje en beschadigingen in handige kleine tubes.

SierpleistervullerMet Alabastine Sierpleister vuller kun je blijvend en onzichtbaar alle gaten en scheuren in sierpleister repareren.

Sneldrogende Grote GatenvullerIn 30 minuten droogtijd repareren van grote scheuren en gaten.

Spackspray: Spackspuitwerk eenvoudig bijwerken of repareren.

SpackvullerRepareert blijvend en onzichtbaar alle scheuren in spack.

Structuurkit: Vult scheuren en naden in structuurondergronden, ook in vochtige ruimtes.

Superieure Muurvuller: Voor het in één keer vullen van scheuren, kleine en grote gaten.

Supersterkvuller: Alabastine Supersterkvuller is het ideale vulmiddel voor het snel en stevig vastzetten van bijvoorbeeld trapleuningen.

VloervullerAlabastine Vloervuller is een speciaal vulmiddel voor het vullen van gaten en scheuren in vloeren met een ijzersterk resultaat.

Steen egaliseren
MuurGlad Rolbaar: Voor het eenvoudig zelf glad maken van beschadigde wanden (bijvoorbeeld na behangverwijdering) en cellenbeton.

MuurGlad Vochtbestendig: Met Muurglad Vochtbestendig egaliseer je eenvoudig tegels of beschadigde wanden in vochtige ruimtes.

MuurGlad SuperieurMet Muurglad Superieur kunt u beschadigingen tot 5mm in één laag repareren.

MuurGlad Beton Effect: Met Alabastine MuurGlad Beton Effect kun je eenvoudig een Beton Effect op.

Verwijderen
BehangstripperMet Alabastine Behangstripper verwijder je snel en eenvoudig alle soorten behang.

Steen voorstrijken
Voorstrijk Sneldrogend Transparant: Heft zuiging in ondergrond op bij spuitwerk, sierpleister en gipsplaten. Voorkomt aanzetten en kleurverschillen. Zorgt voor zuiniger verbruik van latex en structuurverf.

Voorstrijk Fixeer: Zet poederende lagen vast, verbetert hechting en voorkomt afbladderen.

Voorstrijk Vlekken: Isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds. Overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex.

Voorstrijk Vochtige Muren en Kelders: Voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. Na behandeling kan direct latex of behang worden aangebracht.

Rolbare Voorstrijk Sneldrogend Wit: Witte basis laag voor betere dekking en hechting. Voorkomt kleurverschillen.

Rolbare Voorstrijk Alles-in-1Voorstrijk direct over felle kleuren dekt en haarscheurtjes vult.

Rolbare Voorstrijk Sneldrogend TransparantTe gebruiken als voorbehandeling voor latex, muur- en structuurverf en heeft een uitstekende hechting op steen, beton, pleister- en stucwerk, spuitwerk (spack), gips- en boardplaten en nieuwbouwmuren.

Rolbare Voorstrijk Vloeren: Rolbare Voorstrijk Vloeren is perfect te gebruiken als voorbehandeling voor het schilderen.

Voorstrijk HechtingVoorstrijk Hechting verbetert de hechting van het egaliseermiddel op gesloten ondergronden.

Voorstrijk Sneldrogend Wit en GrijsAlabastine Voorstrijk Sneldrogend Wit voorkomt aanzetten en kleurverschil.

Xtra Voorstrijk Alles-in-1Te gebruiken als voorbehandeling voor latex-, muur-, structuurverf en behang.

Muurverven
2in1 Muurverf Badkamer en Keukenverf Schimmelbestendig: Een schimmelbestendige muurverf voor de badkamer of keuken.

2in1 Muurverf VlekkenOnze Muurverf Vlekken is een speciale anti-vlekkenverf die je tijd bespaart, doordat het voorstrijk en muurverf in 1 is.

2in1 Muurverf Vochtige Muren en keldersDe muurverf van Alabastine 2in1 Vochtige Muren voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag en vochtplekken op steen en beton, stuc- en pleisterwerk (op cementbasis).

Garagevloer Coating: Deze Garagevloer coating is maximaal bestand tegen brandafdrukken en chemicaliën.

Muurverf Alles-in-1Multi-inzetbare muurverf voor het renoveren en opknappen van lastige ondergronden zoals oude of poederende muren en plafonds.

Muurverf Vlekken SpuitbusMet deze Alabastine Muurverf Spuitbus kun je snel en eenvoudig strepen en verkleuringen bijwerken op muren, zonder gereedschap.

Structuurverf 3-in-1 Extra Fijn: Helder witte structuurverf met extra fijne structuurkorrel voor een eindresultaat met een subtiel structuureffect, en repareert haarscheurtjes.

Structuurverf 3-in1: Sneldrogende helder witte structuurverf met een fijne structuurkorrel voor een eindresultaat met een subtiel structuureffect.