Vandaag besteld, morgen in huis
Veilig betalen met iDeal of creditcard
Gratis bezorging boven €25

Vragen? Bel 073 – 599 93 05 of bekijk onze FAQ

Akzo Nobel

Steen

Voor het bewerken van steen biedt Alabastine u vele producten op de volgende gebieden:

  • Reinigen.
  • Vullen.
  • Egaliseren.
  • Voorstrijken.
  • Muurverven.

 

Steen reinigen
Verfreiniger: Voor een schone en vetvrije muur, ook voor het reinigen van muurverven.

SierpleisterReinigt moeiteloos sierpleister en structuurondergronden.

Universele Ontvetter: Krachtige, geconcentreerde ontvetter en reiniger voor muren en plafonds.

Steen vullen
Sneldrogende Muurvuller: Voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds.

Muurvuller poeder: Voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds.

Grote Gaten Vuller Poeder: Voor het vullen van gaten tot 10 cm diep in één keer. Lichtgewicht, zakt niet uit en is superglad af te werken.

Allesvuller Kant-en-klaar: Voor het snel vullen van gaten tot 2 cm in vrijwel alle ondergronden. Kant-en-klaar in tube of pot.

Allesvuller Poeder: Voor het vullen van grotere gaten (2 tot 5 cm diep) in vrijwel alle ondergronden. Ook geschikt voor het zetten van hoeken en contactdozen.

Extra Allesvuller Steen: Vult kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. Spiegelglad resultaat, zonder schuren. Overschilderbaar met acrylverf.

Baksteen Reparatie: Scheuren en gaten in uw buitenmuur repareren? Alabastine helpt u graag naar een mooi eindresultaat met Baksteen Reparatie.

Buitenvoeg Reparatie: De voegen in je buitengevel eenvoudig, snel en duurzaam repareren met Alabastine Buitenvoeg Reparatie.

Gipsplaatvuller poeder of pasta: Alabastine Gipsplaatvuller is een vulmiddel waarmee je naden tussen gipsplaten en gaten in gipsplaten kunt vullen zonder tape.

Haarscheurvuller: Zoek je een vulmiddel dat de structuur van de ondergrond volgt? Alabastine Haarscheuren Vuller repareert de scheurtjes onzichtbaar.

Quick & Easy Bouwscheurvuller: Voor het snel en eenvoudig vullen van zet- en krimpscheuren in steen- en pleisterwerk met een handig spuitmechanisme.

S.O.S. Muurvuller: SOS Muurvuller voor het dichten van gaatje en beschadigingen in handige kleine tubes.

Sierpleistervuller: Met Alabastine Sierpleister vuller kun je blijvend en onzichtbaar alle gaten en scheuren in sierpleister repareren.

Sneldrogende Grote Gatenvuller: In 30 minuten droogtijd repareren van grote scheuren en gaten.

Spackspray: Spackspuitwerk eenvoudig bijwerken of repareren.

Spackvuller: Repareert blijvend en onzichtbaar alle scheuren in spack.

Structuurkit: Vult scheuren en naden in structuurondergronden, ook in vochtige ruimtes.

Superieure Muurvuller: Voor het in één keer vullen van scheuren, kleine en grote gaten.

Supersterkvuller: Alabastine Supersterkvuller is het ideale vulmiddel voor het snel en stevig vastzetten van bijvoorbeeld trapleuningen.

Vloervuller: Alabastine Vloervuller is een speciaal vulmiddel voor het vullen van gaten en scheuren in vloeren met een ijzersterk resultaat.

Steen egaliseren
MuurGlad Rolbaar: Voor het eenvoudig zelf glad maken van beschadigde wanden (bijvoorbeeld na behangverwijdering) en cellenbeton.

MuurGlad Vochtbestendig: Met Muurglad Vochtbestendig egaliseer je eenvoudig tegels of beschadigde wanden in vochtige ruimtes.

MuurGlad Superieur: Met Muurglad Superieur kunt u beschadigingen tot 5mm in één laag repareren.

MuurGlad Beton Effect: Met Alabastine MuurGlad Beton Effect kun je eenvoudig een Beton Effect op.

Verwijderen
Behangstripper: Met Alabastine Behangstripper verwijder je snel en eenvoudig alle soorten behang.

Steen voorstrijken
Voorstrijk Sneldrogend Transparant: Heft zuiging in ondergrond op bij spuitwerk, sierpleister en gipsplaten. Voorkomt aanzetten en kleurverschillen. Zorgt voor zuiniger verbruik van latex en structuurverf.

Voorstrijk Fixeer: Zet poederende lagen vast, verbetert hechting en voorkomt afbladderen.

Voorstrijk Vlekken: Isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds. Overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex.

Voorstrijk Vochtige Muren en Kelders: Voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. Na behandeling kan direct latex of behang worden aangebracht.

Rolbare Voorstrijk Sneldrogend Wit: Witte basis laag voor betere dekking en hechting. Voorkomt kleurverschillen.

Rolbare Voorstrijk Alles-in-1: Voorstrijk direct over felle kleuren dekt en haarscheurtjes vult.

Rolbare Voorstrijk Sneldrogend Transparant: Te gebruiken als voorbehandeling voor latex, muur- en structuurverf en heeft een uitstekende hechting op steen, beton, pleister- en stucwerk, spuitwerk (spack), gips- en boardplaten en nieuwbouwmuren.

Rolbare Voorstrijk Vloeren: Rolbare Voorstrijk Vloeren is perfect te gebruiken als voorbehandeling voor het schilderen.

Voorstrijk Hechting: Voorstrijk Hechting verbetert de hechting van het egaliseermiddel op gesloten ondergronden.

Voorstrijk Sneldrogend Wit en Grijs: Alabastine Voorstrijk Sneldrogend Wit voorkomt aanzetten en kleurverschil.

Xtra Voorstrijk Alles-in-1: Te gebruiken als voorbehandeling voor latex-, muur-, structuurverf en behang.

Muurverven
2in1 Muurverf Badkamer en Keukenverf Schimmelbestendig: Een schimmelbestendige muurverf voor de badkamer of keuken.

2in1 Muurverf Vlekken: Onze Muurverf Vlekken is een speciale anti-vlekkenverf die je tijd bespaart, doordat het voorstrijk en muurverf in 1 is.

2in1 Muurverf Vochtige Muren en kelders: De muurverf van Alabastine 2in1 Vochtige Muren voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag en vochtplekken op steen en beton, stuc- en pleisterwerk (op cementbasis).

Garagevloer Coating: Deze Garagevloer coating is maximaal bestand tegen brandafdrukken en chemicaliën.

Muurverf Alles-in-1: Multi-inzetbare muurverf voor het renoveren en opknappen van lastige ondergronden zoals oude of poederende muren en plafonds.

Muurverf Vlekken Spuitbus: Met deze Alabastine Muurverf Spuitbus kun je snel en eenvoudig strepen en verkleuringen bijwerken op muren, zonder gereedschap.

Structuurverf 3-in-1 Extra Fijn: Helder witte structuurverf met extra fijne structuurkorrel voor een eindresultaat met een subtiel structuureffect, en repareert haarscheurtjes.

Structuurverf 3-in1: Sneldrogende helder witte structuurverf met een fijne structuurkorrel voor een eindresultaat met een subtiel structuureffect.