Steen

Voor het bewerken van steen biedt Alabastine u vele producten op de volgende gebieden:

  • Reinigen.
  • Vullen.
  • Egaliseren.
  • Voorstrijken.

 

Steen reinigen
Muurreiniger Concentraat: Voor een schone en vetvrije muur. Ook voor sierpleister.

Steen vullen
Sneldrogende Muurvuller: Voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds.

Muurvuller poeder: Voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds.

Muurvuller Grootverpakking Poeder: Voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren in wanden en plafonds tot 2 cm diep. Verpakt in emmer van 5 kg.

Muurvuller Pasta Grootverpakking Kant-en-klaar: Pasta voor het vullen en repareren van gaten en scheuren in wanden en plafonds tot 5 cm diep in één keer.

Grote Gaten Vuller Poeder: Voor het vullen van gaten tot 10 cm diep in één keer. Lichtgewicht, zakt niet uit en is superglad af te werken.

Allesvuller Kant-en-klaar: Voor het snel vullen van gaten tot 2 cm in vrijwel alle ondergronden. Kant-en-klaar in tube of pot.

Allesvuller Poeder: Voor het vullen van grotere gaten (2 tot 5 cm diep) in vrijwel alle ondergronden. Ook geschikt voor het zetten van hoeken en contactdozen.

Allesvuller Schuurvrij: Vult kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. Spiegelglad resultaat, zonder schuren. Overschilderbaar met acrylverf.

Steen egaliseren
MuurGlad Beschadigde muren en Cellenbeton: Voor het eenvoudig zelf glad maken van beschadigde wanden (bijvoorbeeld na behangverwijdering) en cellenbeton.

MuurGlad Structuurmuren en Glasvezelbehang: Voor het glad maken van gestructureerde muren, zoals structuurverf, sierpleister en granol.

Muuregaliseer Grootverpakking Poeder: Voor het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds (tot 3 mm in één keer) als voorbereiding voor schilder- of behangwerkzaamheden.

Muuregaliseer Pasta Grootverpakking Kant-en-klaar: Gebruiksklare pasta voor het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds tot 3 mm in één keer als voorbereiding voor schilder- of behangwerkzaamheden.

Steen voorstrijken
Voorstrijk Zuigende Ondergronden: Heft zuiging in ondergrond op bij spuitwerk, sierpleister en gipsplaten. Voorkomt aanzetten en kleurverschillen. Zorgt voor zuiniger verbruik van latex en structuurverf.

Voorstrijk Zuiging & Hechting concentraat: Geconcentreerd en daardoor speciaal geschikt voor extreem zuigende ondergronden. Verspuitbaar, 4x sneller dan met roller of kwast.

Voorstrijk Zuiging & hechting Kant-en-klaar: Verspuitbaar, 4x sneller dan met roller of kwast. Voorkomt aanzetten en kleurverschillen.

Voorstrijk Fixeer: Zet poederende lagen vast, verbetert hechting en voorkomt afbladderen.

Voorstrijk Vlekken: Isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds. Overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex.

Voorstrijk Vochtige Muren en Kelders: Voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. Na behandeling kan direct latex of behang worden aangebracht.

Rolbare voorstrijk Dekkend Wit: Witte basislaag voor betere dekking en hechting. Voorkomt kleurverschillen.

Rolbare Voorstrijk Structuurverf en Sierpleister: Vergemakkelijkt aanbrengen van structuurverf en sierpleister. Voorkomt kleur- en structuurverschillen.

Contact Alabastine
E-mail
info@alabastine.nl
Telefoon:
073-599 93 05
Maandag/vrijdag:
op werkdagen van 08:15 tot 16:45