Vandaag besteld, morgen in huis
Veilig betalen met iDeal of creditcard
Gratis bezorging boven €25

Vragen? Bel 073 – 599 93 05 of bekijk onze FAQ

Akzo Nobel

Vlekken op je muur voor altijd wegwerken

Zul je altijd zien: heb je de hele wand geschilderd, komen de vlekken in de muur er gewoon weer doorheen. Gelukkig kan je dat voorkomen met Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken.

Thomas bouwt in deze aflevering van Eigen Huis en Tuin een garage om tot een chill room. Een aantal wanden worden hiervoor voorzien van een nieuwe laag muurverf. Maar op één muur zitten hardnekkige vochtvlekken door een oude lekkage. Hieronder laat Thomas zien hoe je eenvoudig vochtvlekken, maar ook andere hardnekkige vlekken blijvend kan wegwerken:

Het door Thomas gebruikte product, Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken, isoleert lastige en steeds terugkerende vlekken. Denk aan bijvoorbeeld nicotine-, vet-, roet-, lekkage- en roestvlekken. Door het gebruik van de voorstrijk weet je zeker dat de vlek niet meer terug komt door de muurverflaag. De voorstrijk isoleert niet alleen vlekken op wanden, maar ook op plafonds. Je kan er met alle soorten muurverf of latex overheen schilderen. Bij heel lastige vlekken kun je 2 lagen gebruiken.

Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken is verkrijgbaar in een spuitbus van 500ml en in blikken van 1L en 2,5L

Het aanbrengen van deze voorstrijk gaat heel eenvoudig met een blokkwast of een roller. Zorg voordat je de voorstrijk aanbrengt wel altijd dat je ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Voor meer tips en hulp kan je de uitgebreide handleiding gebruiken of contact opnemen met onze klantenservice via info@alabastine.nl of 073-5999305.