Binnenkozijn repareren

Video starten
  • Moeilijkheid two stars difficultylevel
  • Niet nuttig
Printen

Stap voor stap

  • 4 uur
  • Moeilijkheidtwo stars difficultylevel

Om te beginnen haalt u loszittende verf- en houtdeeltjes van het kozijn en maakt u het vet- en stofvrij.

1

Indien nodig gebruikt u Alabastine Sneldrogende Houtreparatie voor het vullen van de gaten, scheuren of afgebroken hoeken. Ons houtreparatiemiddel helpt u om beschadigd hout duurzaam te repareren. Het grote voordeel van dit product is dat het alle eigenschappen van hout heeft, niet krimpt en ijzersterk is.

 

2

Het reparatiemiddel mengt u eerst goed en brengt u daarna aan met een plamuurmes. Nadat het droog is, schuurt u het hout en maakt u het stofvrij, waarna u grondverf (bijvoorbeeld Flexa Creations Grondverf) aanbrengt.

3

Vervolgens kunt u er met de kleur verf die u wenst overheen gaan. Zie hiervoor het stappenplan binnenkozijn verven.

 

4

U kunt in plaats van Houtreparatie ook Alabastine Houtplamuur Universeel gebruiken als er alleen wat kleine scheurtjes in het kozijn zitten.

5

Tip!

Wilt u kleine lakbeschadigingen of krasjes repareren in uw hoogglans afgewerkte kozijn, gebruik dan Alabastine Lakplamuur. Dit product is perfect geschikt voor geschilderd en gegrond hout, dus ook voor uw al afgelakte binnenkozijn. Na het afwerken met de lakplamuur kunt u er met elk verf overheen schilderen.

Veelgestelde vragen

Onze excuses, er zijn geen veelgestelde vragen van dit product beschikbaar

Vragen? Bel ons op 073 - 5 999 305 (op werkdagen van 08:15 tot 16:45)

Tip!

Om een mooi effect te krijgen van Muurdécor Beton is het belangrijk dat de gipsplaten strak tegen de muur zijn geplaatst. De gipsplaatnaden moeten goed gevuld worden zodat de naden na droging mooi glad geschuurd kunnen worden. Daarna de gipsplaten goed stofvrij maken en voorstrijken met bijvoorbeeld Alabastine Sneldrogende Voorstrijk.

Contact Alabastine

E-mail
info@alabastine.nl
Telefoon:
073-599 93 05
Maandag/vrijdag:
op werkdagen van 08:15 tot 16:45