Binnendeur repareren

Video starten
  • Moeilijkheid two stars difficultylevel
  • Niet nuttig
Printen

Stap voor stap

  • 3 uur
  • Moeilijkheidtwo stars difficultylevel

Wilt u uw binnendeur repareren? Alabastine helpt u graag op weg door stap voor stap uit te leggen hoe u het beste uw binnendeur herstelt.

Allereerst haalt u loszittende deeltjes van de deur en vervolgens ontvet u de deur die gerepareerd moet worden met Alabastine Verfreiniger.

1

Daarna kunt u, als de ondergrond stofvrij is, met Alabastine Sneldrogende Houtreparatie beginnen aan het vullen van de gaten, scheuren of afgebroken hoeken. Breng het reparatiemiddel aan met een plamuurmes nadat u dit eerst goed gemengd heeft.

2

Nadat het droog is, schuurt u de reparatie en maakt u het stofvrij, waarna u eerst grondverf (bijvoorbeeld Flexa Creations Grondverf) en dan de kleur verf die u wenst kunt aanbrengen. Zie hiervoor het stappenplan binnendeur verven.

3

Tip!

Wilt u kleine lakbeschadigingen of krasjes repareren om in hoogglans af te werken, dan gebruikt u hiervoor Alabastine Lakplamuur. Dit product is perfect geschikt voor geschilderd en gegrond hout, dus ook voor uw hoogglans afgelakte binnendeur. Na het afwerken met de lakplamuur kunt u er met elk verf overheen schilderen.

Tip!

Als u alleen wat kleine beschadigingen in de deur heeft, kunt u in plaats van Houtreparatie ook Alabastine Houtplamuur gebruiken.

Tip!

Met ons houtreparatiemiddel kunt u beschadigd hout duurzaam repareren. Het product heeft alle eigenschappen van hout, krimpt niet en is ijzersterk.

Veelgestelde vragen

Onze excuses, er zijn geen veelgestelde vragen van dit product beschikbaar

Vragen? Bel ons op 073 - 5 999 305 (op werkdagen van 08:15 tot 16:45)
Contact Alabastine
E-mail
info@alabastine.nl
Telefoon:
073-599 93 05
Maandag/vrijdag:
op werkdagen van 08:15 tot 16:45