vloerlijm verwijderaar werkt prima

Beste lezer

Onze zoon kocht een huis met twee trappen er in die bekleed waren met vloerbedekking en dat wil de jeugd vandaag de dag niet meer.

Dus de vloerbedekking moest eraf een hels karwie want de traptredentreden waren van een dikke laag lijm voorzien en de trap was al eens erder van vloerbedekking voorzien

en die lijm zat er ook nog .

We hebben vanalles geprobeerd om de lijm te verwijderen maar niets hielp , hij besloot dan maar op traprenovatie te laten doen (erg koostbaar)

Mijn vrouw en ik moesten wat spullen voor hem halen bij de Formido wij zagen daar een blik lijm verwijderaar staan van welk merk weet ik niet meer we hebben toen aan een

verkoper gevraagd of dat spul goed werkte maar hij kon ons dat niet zeggen het was een vrij nieuw product.

Hij stelde voor om de Alabastine super vloerlijm-verwijderaar te gebruiken volgens de verkoper werkte dat zeer goed.

Dus wij naar het huisje van onze zoon ik heb daar twee treden ingesmeerd en tot onze groote verbazing de lijm loste zeer snel op en de treden waren binnen de kortste keren schoon.

Onze zoon wist niet wat hij zag en was dolblij ,na een dag hard werk en twee potten lijnverwijderaar verwerkt te hebben was de trap weer zo als hij hem wilde hebben.

Daarom vind ik dat dit ook wel eens gezegd mag worden over een goed product,want meestal hoor je alleen maar de slechte dingen.

Alabastine bedank

Tip!

Tegelgrondverf aanbrengen in een dunne, doorschijnende laag. Een dunne laag geeft namelijk een betere hechting dan een dikke laag.

Contact Alabastine
E-mail
info@alabastine.nl
Telefoon:
073-599 93 05
Maandag/vrijdag:
op werkdagen van 08:15 tot 16:45