Super Vloerlijmafbijt werkt echt SUPER!!!

Normaal gesproken ben ik altijd zeer sceptisch over de mooie (reclame) praatjes en super producteigenschappen die fabrikanten hun (doe-het-zelf) producten allemaal toekennen. Maar in dit geval ben ik uiterst tevreden met de Alabastine Super Vloerlijmafbijt, het heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Laatst moest ik bij het opleveren van mijn oude huurhuis de trap ontdoen van vloerbedekking en alle lijmresten verwijderen. Deze vloerbedekking had meer dan 20 jaar op de trap gelegen en heb ik met heel veel pijn en moeite verwijderd. Waarbij de lijmresten en de onderlaag van de vloerbedekking op de (houten)trap achter bleef. Van alles geprobeerd om de lijm te verwijderen, veel tips via google geprobeerd, maar niets werkte echt. Uiteindelijk in de bouwmarkt Alabastine Super Vloerlijmafbijt gekocht en op één trede gesmeerd om het uit te proberen. Na ongeveer 30 minuten laten inwerken heb ik de restanten verwijderd. Dit werkte aardig maar je moest nog behoorlijk hard met een verfkrabber te werk gaan en op sommige plekken bleef er toch nog wat lijm achter. Toen kreeg ik de tip om de afbijt met plasticfolie af te dekken en ongeveer 2 uur te laten inwerken. Als ik de gebruiksaanwijzing goed gelezen had stond dat er ook op.

Ben boven aan de trap begonnen en heb een dikke laag afbijt aangebracht en daarna de folie erover aangebracht en zo trede voor trede naar beneden gewerkt. Een voordeel van het afdekken met folie is dat je gewoon over de traptreden kunt lopen ook al zit daar de afbijt onder. Daarna nog een tijdje gewacht totdat de bovenste trede ongeveer twee uur had ingewerkt. Boven aan de trap de afbijt met een verfkrabber verwijderd (natuurlijk wel eerst de folie eraf gehaald). Dit ging echt super makkelijk, je hoefde geen kracht te zetten, door de huishoudfolie droogt de afbijt niet uit. Alle lijmresten waren in één behandeling verwijderd!!! Dit product werkt echt TOP, zeker als je de plasticfolie toepast.

Tip!

Ook verkrijgbaar in een handige tube: Alabastine Sierpleister Reparatie.

Contact Alabastine
E-mail
info@alabastine.nl
Telefoon:
073-599 93 05
Maandag/vrijdag:
op werkdagen van 08:15 tot 16:45