Vandaag besteld, morgen in huis
Veilig betalen met iDeal of creditcard
Gratis bezorging boven €25

Vragen? Bel 073 – 599 93 05 of bekijk onze FAQ

Akzo Nobel

Gaten in je muur opvullen met Alabastine Muurvuller

Hartstikke mooi een schilderij aan de muur. Maar als je de kamer gaat schilderen en je favoriete doek een mooie nieuwe plaats wilt geven dan blijf je toch zitten met lelijke gaten. Gelukkig kan je deze gaten in je muur eenvoudig en snel opvullen met Alabastine Sneldrogende Muurvuller. Dit product is binnen 30 minuten helemaal droog en zo kan je dus snel door met het aanbrengen van je muurverf.

Gaten in je muur opvullen

Gaten in je muur opvullen gaat het makkelijkste met twee plamuurmessen. Op de ene breng je vanuit de pot of tube het product aan en vervolgens gebruik je het ander plamuurmes om het gat op te vullen. Als er voldoende muurvuller in het gat zit dan werk je het netjes af met één van beide plamuurmessen. Voor het beste eindresultaat doe je dit vanuit het midden naar buiten toe. Dan hecht de muurvuller ook goed aan de randen van het gat.

Thomas van Eigen Huis en Tuin laat hieronder zien hoe Sneldrogende Muurvuller werkt:

Alabastine Muurvuller

Alabastine Sneldrogende Muurvuller vind u bij iedere Doe-het-zelf winkel in het vulmiddelenschap. Deze muurvuller is verkrijgbaar in een tube van 330 gram en een pot van 1 kg. Een goed alternatief is de poedervariant Alabastine Muurvuller. Dit product is verkrijgbaar in 500 gram, 1 kg en 2 kg.

Voor meer tips en advies over gaten in je muur opvullen bekijk dan de uitgebreide handleiding van Alabastine Sneldrogende Muurvuller of neem contact op met onze klantenservice via info@alabastine.nl of 073-5999305.