Wat kan ik doen tegen optrekkend vocht in de muur?

Om opstijgend vocht te bestrijden kunt u de Alabastine Voorstrijk Vochtige Muren & Kelders gebruiken of de Alabastine Muurverf 2  in 1 Vochtige Muren.

Muurverf 2 in 1 Vochtige Muren is een unieke muurverf die direct op vochtige muren kan worden aangebracht. Zonder voorbehandeling! U bespaart dus veel tijd en bent tegelijkertijd verzekerd van het beste resultaat voor uw muur of plafond.
 
Voorstrijk Vochtige Muren & Kelders  is een speciale voorstrijk om vochtige binnenmuren te behandelen als gevolg van optrekkend vocht en vochtdoorslag van buiten. Het voorkomt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. Het voorkomt zelfs loskomend behang! Na behandeling kunt u direct latex of behang aanbrengen.

Let op: bij zeer vochtige muren, zoals bij sterke waterdruk, adviseren wij om eerst bouwkundig advies in te winnen. Bij grote schade kan Alabastine Voorstrijk Vochtige Muren & Kelders slechts als tijdelijke oplossing dienen.

Tip!

Alabastine Garagevloer Coating alleen aanbrengen wanneer de temoeratuur tussen de 16 °C en 32 °C is en de relatieve vochtigheid onder 80% is. Omdat een betonnen vloer niet snel opwarmt, dient de garage ook de dag ervoor een temperatuur van minimaal 16 °C te hebben. De minimale temperatuur om te verven is 13 °C.

Contact Alabastine

E-mail
info@alabastine.nl
Telefoon:
073-599 93 05
Maandag/vrijdag:
op werkdagen van 08:15 tot 16:45