Wanneer moet ik voorstrijkmiddel gebruiken?

Dit kunt u testen door water op de ondergrond te druppelen. Verdwijnt het water snel dan is er sprake van een zuigende ondergrond en is het verstandig de ondergrond voor te strijken met een voorstrijkmiddel, zoals Alabastine Rolbare Voorstrijk Transparant. Hierdoor hecht de verf beter en heeft u een betere dekking van uw verf. Verdwijnt het water slechts langzaam, dan heeft een voorstrijkmiddel geen toegevoegde waarde.

Alabastine Rolbare Voorstrijk Sneldrogend Transparant is een voorstrijkmiddel met een unieke samenstelling, waardoor het met een roller snel, schoon en zonder spetters kan worden aangebracht. Het voorstrijkmiddel heft de zuigende werking van de ondergrond op waardoor er geen aanzetten en kleurverschillen optreden en u minder verf nodig heeft. Al na 3 uur is het voorstrijkmiddel overschilderbaar. Het product is uitsluitend bedoeld voor gebruik binnen.

U kunt dit voorstrijkmiddel toepassen op:

  • Steen en beton.
  • Spack (spuitwerk).
  • Pleister- en stucwerk.
  • Gips- en boardplaten.
  • Nieuwbouwmuren.

Tip!

Test eerst of u met een zuigende, vochtopnemende ondergrond te maken hebt: maak met een vochtige spons of plantenspuit de ondergrond nat. Neemt de ondergrond het vocht op, dan wordt die donkerder. In zo'n geval is voorbehandelen met Voorstrijk Sneldrogend noodzakelijk.

Contact Alabastine

E-mail
info@alabastine.nl
Telefoon:
073-599 93 05
Maandag/vrijdag:
op werkdagen van 08:15 tot 16:45