Wanneer moet ik voorstrijkmiddel gebruiken?

Dit kunt u testen door water op de ondergrond te druppelen. Verdwijnt het water snel dan is er sprake van een zuigende ondergrond en is het verstandig de ondergrond voor te strijken met een voorstrijkmiddel, zoals Alabastine Rolbare Voorstrijk  Zuiging & Hechting. Hierdoor hecht de verf beter en heeft u een betere dekking van uw verf. Verdwijnt het water slechts langzaam, dan heeft een voorstrijkmiddel geen toegevoegde waarde.

Alabastine Rolbare Voorstrijk Zuiging & Hechting is een voorstrijkmiddel met een unieke samenstelling, waardoor het met een roller snel, schoon en zonder spetters kan worden aangebracht. Het voorstrijkmiddel heft de zuigende werking van de ondergrond op waardoor er geen aanzetten en kleurverschillen optreden en u minder verf nodig heeft. Al na 3 uur is het voorstrijkmiddel overschilderbaar. Het product is uitsluitend bedoeld voor gebruik binnen.

U kunt dit voorstrijkmiddel toepassen op:

  • Steen en beton.
  • Spack (spuitwerk).
  • Pleister- en stucwerk.
  • Gips- en boardplaten.
  • Nieuwbouwmuren.

Tip!

Kalk zie je niet altijd zitten op tegels, daar kom je pas later achter als Voegenfris zich daarop gehecht heeft en daardoor moeilijker te verwijderen is van de tegel. Met Alabastine Tegelreiniger kun je dit voorkomen, het reinigt goed en heeft een ontkalkende werking.

SLUIT
CLOSE