Let op: de bezorging van je bestelling kan langer duren. Bekijk je track en trace voor de laatste status van je bestelling.

Is Alabastine Voegenreparatie overschilderbaar?

Ja, met elke soort verf. Alabastine Voegenreparatie is een speciaal reparatiemiddel voor buitenvoegen. Met het kitpistool is dit vulmiddel in een koker snel en makkelijk aangebracht. Voegenreparatie bevat speciale bestanddelen die een supersterk resultaat garanderen. De beschadigde voegen en scheuren zijn snel en blijvend gerepareerd dankzij Voegenreparatie.

Zo gebruikt u Alabastine Voegenreparatie optimaal:

  • De ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn.
  • Verwijder loszittende delen.
  • Breng Voegenreparatie direct, met behulp van kitpistool in de voeg aan. Probeer de voeg zo volledig mogelijk te vullen.
  • Tip: Maak de kopse kant (zichtkant) van de te voegen bakstenen vooraf nat met een spons. Na aanbrengen van de voeg het overtollig materiaal meteen verwijderen met een natte spons.
  • Voor een glad resultaat de voeg afstrijken met voegspijker of smal plamuurmes.
  • Gereedschap en handen reinigen met warm water na aanbrengen van Voegenreparatie.
Tip!

Kalk zie je niet altijd zitten op tegels, daar kom je pas later achter als Voegenfris zich daarop gehecht heeft en daardoor moeilijker te verwijderen is van de tegel. Met Alabastine Tegelreiniger kun je dit voorkomen, het reinigt goed en heeft een ontkalkende werking.

Contact Alabastine
E-mail
info@alabastine.nl
Telefoon:
073-599 93 05
Maandag/vrijdag:
op werkdagen van 08:15 tot 16:45