Vandaag besteld, morgen in huis
Veilig betalen met iDeal of creditcard
Gratis bezorging boven €25

Vragen? Bel 073 – 599 93 05 of bekijk onze FAQ

Akzo Nobel

Hoe kan ik Voorstrijk Vlekken verdunnen/schoonmaken?

U kunt spetters Voorstrijk Vlekken met terpentine schoonmaken. Ook de blokwitter, kwast of roller waarmee u de Voorstrijk Vlekken opbrengt, dient u direct na gebruik met terpentine schoon te maken. Eventueel kunt u Voorstrijk Vlekken verdunnen met terpentine.

Voorstrijk Vlekken is een witte vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van nicotine-, vet-, roest-, roet-, ballpoint-, potlood-, lijm-, lekkage- en teervlekken op wanden en plafonds. Het product kan op houten ondergronden en zelfs buiten worden toegepast mits de ondergrond droog is en blijft. Voorstrijk Vlekken isoleert vlekken waardoor deze niet meer terugkomen. U kunt het middel verwerken met roller en kwast, waarna het overschilderbaar is met alle soorten muurverf of latex. Voorstrijk Vlekken is schrobvast, sneldrogend en ook verkrijgbaar in een handige spuitbus.

Tips en advies voor een optimaal gebruik van Voorstrijk Vlekken:

  • ‘Eerst fixeren dan isoleren…’ Altijd eerst poederende, zuigende ondergrond behandelen met Voorstrijk Transparant Sneldrogend, pas daarna vlekken isoleren met Voorstrijk Vlekken.
  • In geval van schimmelplekken (bijvoorbeeld in badkamer of keuken) Alabastine Badkamer- & Keukenverf gebruiken.