Vandaag besteld, morgen in huis
Veilig betalen met iDeal of creditcard
Gratis bezorging boven €25

Vragen? Bel 073 – 599 93 05 of bekijk onze FAQ

Akzo Nobel

Je muur glad maken? Egaliseren kan je zelf met Alabastine!

Bijna vakantie, tijd om te gaan klussen! Je zit je al veel te lang af te vragen wat te doen met die oude structuurmuur. Of met dat oude behangetje dat je eigenlijk al een paar jaar zat bent. Misschien toch er maar af halen en die muur in een mooie kleur schilderen?

Dat behang eraf halen is even een vervelend klusje, maar met de juiste apparatuur ook zo weer gedaan. Nadat je het behang hebt verwijderd, is het slim om je muur te egaliseren. Dan krijg je namelijk het mooiste eindresultaat. De krasjes en deuken die onder het behang zaten blijf je namelijk zien, ook nadat het is geschilderd. Zonde van al het werk natuurlijk!

Je muur glad maken

Het glad maken van je muur kan heel eenvoudig met bijvoorbeeld Alabastine Muurglad Superieur. Dit kant-en-klare product maakt het voor iedere doe-het-zelver mogelijk om die beschadigingen in je muur netjes weg te werken. Zeker met de speciale gereedschapsset. Met de spaan breng je het product aan op de muur en met de strijker maak je alles eenvoudig glad. Blijft er na drogen een oneffenheid zichtbaar? Geen probleem, dit schuur je heel makkelijk ook weer glad. Een stukadoor bellen is dus niet niet nodig, scheelt toch weer de nodige extra kosten.

Thomas laat zien hoe het werkt

Altijd handig als iemand je het goede voorbeeld geeft. Thomas laat in een aflevering van Eigen Huis en Tuin zien hoe de Alabastine MuurGlad Superieur werkt. In dit huis verwijderd hij eerst een oude behanglaag om het vervolgens te egaliseren.

Zelf egaliseren met handig stappenplan

Toch nog extra hulp nodig? Met het Muurstrakplan van Alabastine krijg je na het beantwoorden van drie vragen je volledige persoonlijke advies, afgestemd op jouw situatie, compleet met boodschappenlijst. Binnen vijf minuten weet je hoe je iedere ruimte in je huis zelf glad kunt maken en welke producten je nodig hebt. Of het nu de tegels in de badkamer zijn, die grove structuurwand langs de trap, het Muurstrakplan helpt je naar het mooiste einderesultaat.

Egaliseren met Alabastine

Alabastine heeft meerdere soorten egaliseerpasta’s in het assortiment. Deze zijn door het hele land verkrijgbaar, zowel in kleine als in grotere verpakkingen.

Voor meer tips en advies over egaliseren bekijk dan de uitgebreide handleidingen van de verschillende producten of neem contact op met onze klantenservice via info@alabastine.nl of 073-5999305.