Binnendeur verven

Video starten
  • Moeilijkheid one stars difficultylevel
  • Niet nuttig
Printen

Stap voor stap

  • 2 uur
  • Moeilijkheidone stars difficultylevel

Wilt u uw binnendeur verven? Alabastine helpt u graag op weg door stap voor stap uit te leggen hoe u het beste uw binnendeur schildert.

 

Het verven van uw binnendeur begint met het verwijderen van de loszittende delen (verf of hout). Nu maakt u de deur schoon en schuurt u hem.

1

Daarna kunt u oneffenheden en gaatjes wegwerken met Alabastine Houtplamuur Universeel. Kneed de tube goed en breng het middel aan met een plamuurmes als de ondergrond droog, stof- en vetvrij is. Na ongeveer 1 uur is het droog en kunt u verder met uw binnendeur verven.

 

2

Indien u reparaties heeft gedaan moet u deze licht opschuren. Anders kunt u meteen de deur stofvrij maken.

3

Een nieuwe, kale, deur moet in de grondverf gezet worden. U kunt hiervoor kiezen voor bijvoorbeed Flexa Creations Grondverf.

 

4

Indien de deur al geschilderd was, dan hoeft u alleen de reparaties in de grondverf te zetten of als u een felle kleur wilt overschilderen (of juist een donkere kleur erop wilt zetten). Voor u begint met de grondverf roert u deze goed door. Breng vervolgens de grondverf aan met een kwast of roller en laat het geheel minimaal 18 uur drogen. Schuur daarna het hout licht en maak het stofvrij, waarna u uw binnendeur kunt verven in de kleur die u wenst.

 

5

Na twee keer schilderen zit de verf goed op uw binnendeur. Schuur tussen de verfbeurten door de binnendeur licht op en maak hem stofvrij.

 

6

Veelgestelde vragen

Onze excuses, er zijn geen veelgestelde vragen van dit product beschikbaar

Vragen? Bel ons op 073 - 5 999 305 (op werkdagen van 08:15 tot 16:45)
Contact Alabastine
E-mail
info@alabastine.nl
Telefoon:
073-599 93 05
Maandag/vrijdag:
op werkdagen van 08:15 tot 16:45