Wanneer moet ik voorstrijkmiddel gebruiken?

Dit kunt u testen door water op de ondergrond te druppelen. Verdwijnt het water snel dan is er sprake van een zuigende ondergrond en is het verstandig de ondergrond voor te strijken met een voorstrijkmiddel, zoals Alabastine Rolbare Voorstrijk  Zuiging & Hechting. Hierdoor hecht de verf beter en heeft u een betere dekking van uw verf. Verdwijnt het water slechts langzaam, dan heeft een voorstrijkmiddel geen toegevoegde waarde.

Alabastine Rolbare Voorstrijk Zuiging & Hechting is een voorstrijkmiddel met een unieke samenstelling, waardoor het met een roller snel, schoon en zonder spetters kan worden aangebracht. Het voorstrijkmiddel heft de zuigende werking van de ondergrond op waardoor er geen aanzetten en kleurverschillen optreden en u minder verf nodig heeft. Al na 3 uur is het voorstrijkmiddel overschilderbaar. Het product is uitsluitend bedoeld voor gebruik binnen.

U kunt dit voorstrijkmiddel toepassen op:

  • Steen en beton.
  • Spack (spuitwerk).
  • Pleister- en stucwerk.
  • Gips- en boardplaten.
  • Nieuwbouwmuren.

Tip!

Alabastine Garagevloer Coating alleen aanbrengen wanneer de temoeratuur tussen de 16 °C en 32 °C is en de relatieve vochtigheid onder 80% is. Omdat een betonnen vloer niet snel opwarmt, dient de garage ook de dag ervoor een temperatuur van minimaal 16 °C te hebben. De minimale temperatuur om te verven is 13 °C.